Cautare

4978 de rezultate pentru "savinescu gheorghe pascani jud iasi" (4.61 secunde)
Cand a ajuns in dreptul Pasajului Lujerului, a surprins si accidentat o minora de 11 de ani, din jud. ... Gheorghe de 57 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe Calea Calarasilor, sectorul 3.
Liberalii l-au acuzat miercuri pe Ioan Oltean (foto), presedintele de sedinta la dezbaterea pe buget, ca a falsificat votul la un amendament al PNL referitor la modernizarea aeroportului Iasi.
Aflat in vizita la colegii de partid din Iasi, el a declarat ca ambitia sa este sa faca din PSD “un partid credibil, o alternativa la actuala guvernare“.
Si asta pentru ca, dupa cum ne-a declarat Cristian Moldovanu, purtator de cuvant al CJC, la ultimul termen de judecata de pe 12 septembrie a.c., inregistrat la Tribunalul Iasi, judecatorul a aprobat „exceptia de neconstitutionalitate” invocata de reprezentantii CJC, iar procesul a fost mutat la Curtea Constitutionala.
Senatorul PSD a spus ca si-a reluat "atat activitatea din cadrul Senatului, precum si functia de lider al filialei PSD Iasi", pe care i-a cedat-o temporar primarului Gheorghe Nichita.
La Cluj, primarul Emil Boc a pregatit 700 de sticle de sampanie, focuri de artificii si concerte in aer liber, aproape aceeasi oferta fiind valabila si in Cluj, Timisoara, Brasov si Iasi.
Se naste Eminescu Pe 15 ianuarie 1850, se nastea in casele lui Gheorghe Eminovici, caminarul de la Botosani, casatorit cu Raluca, fiica boierului Iurascu, Mihail, pruncul ce la maturitate va deveni poate cel mai important nume al literaturii si gazetariei romanesti. ... IASI.
Ministrul Educatiei, Mihail Hardau, este acuzat de rectorul Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi din Iasi ca a colaborat cu Securitatea. ... Acesta a precizat ca a trimis regulat Securitatii note informative despre studentii straini care studiau la Iasi.
Desi a fost prezent, duminica, pentru cateva ore, in capitala Moldovei, presedintele Traian Basescu nu s-a mai inchinat la moastele Sfintei Cuvioase Parascheva si la cele ale Sfantului Ioan Gura de la Aur, amplasate in fata Catedralei Mitropolitane din Iasi.
Iasi, Timis si Prahova. In Iasi, grupul nemultumitilor este condus de senatorul Mihaela Popa existand suspiciuni ca pozitiile recente ale deputatului Daniel Oajdea, contrare liniei oficiale a partidului, sunt dirijate din umbra de Popa. ... Gheorghe Ciobanu, Iosif Dragulescu si Marius Dugulescu.
Societatea Nationala a Petrolului Petrom are de recuperat de la Rafo 2.250 de miliarde de lei, iar directorul general al acesteia, Gheorghe Constantinescu, sustine ca va merge tot pe calea justitiei pentru a recupera banii, asa cum s-a inceput o data cu lansarea in administrare speciala a rafinariei din Onesti.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a adresat o intrebare ministrului Administratiei si Internelor Traian Igas si ministrului Finantelor Publice Gheorghe Ialomitianu Prin Hotararea de Guvern numarul 1001/12 10 2011, Guvernul a aprobat suplimentarea sumelor defalcate din taxa pe valoare adaugata pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2011 cu suma de 66 410 000 lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2011 si alocarea acesteia bugetelor locale ale unor unitati administrativ-teritoriale, in vederea platii unor arierate, precum si finantarii unor cheltuieli curente si de capital .
un nou volum de interviuri DESPRE CUM NU AM RATAT O LITERATURA GROZAVA publicat la Editura Junimea (Iasi), spune Angela Baciu.
In anul 1848 s-a realizat uniunea vamala intre Moldova si Tara Romaneasca, in timpul domniilor lui Mihail Sturdza, respectiv Gheorghe Bibescu. ... A invatat pana in 1831 la Iasi, unde a avut colegi pe cativa dintre viitorii sai colaboratori, intre ei Vasile Alecsandri.
TIMISOARA, ORADEA, CLUJ, BUCURESTI, IASI TIMISOARA, 2 octombrie 2018, Filarmonica Banatul:
Acesta este elev in clasa a IX-a la Colegiul Gheorghe Asachi din Iasi si a comis crima pe data de 22 noiembrie 2013. ... "Dosarul a fost inregistrat in prima faza cu autor necunoscut", a declarat procurorul Carmina Pascal, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi.
In perioada 2-4 iunie, pe esplanada Teatrului National "Marin Sorescu", craiovenii vor putea intalni si chestiona vedete ale TVR (Catalin Maruta, Cosmin Cernat, Ruxandra Gheorghe, Iuliana Tudor, Gianina Corondan, Alexandra Velniciuc) si membri ai echipei TVR 50 cu privire la munca in televiziune.
'In topul alocarilor bugetare pentru propriile colegii de parlamentar se afla ministrii Traian Igas, Anca Boagiu si Gheorghe Ialomitianu. ... Este cazul colegiului noului ministru de interne, Traian Igas, urmat in topul generozitatii guvernului de cele in care au fost alesi Anca Boagiu (Transporturi) ori Gheorghe Ialomitianu (Finante).
Presedintele Camerei de Comert si Industrie Oltenia, Gheorghe Albu, este impotriva grupului condus de Mihail Vlasov, care vrea debarcarea lui Victor Babiuc din fruntea CCIR.
Presedintele CCI "Oltenia", Gheorghe Albu, spune ca procesul se va intinde pana in 2008, iar grupul contestatar, condus de Mihail Vlasov, nu are nici o sansa.
google-analytics.com